Zandvoort staat vooral bekend om haar strand. Een uitgestrekt zandstrand van maar liefst negen kilometer lang en gemiddeld 100 meter breed. Ruimte genoeg dus om te recreëren, te zeilen, te surfen of strandvolleybal te spelen. Er zijn zelfs mogelijkheden om uw PADI duikdiploma te halen. Bij de vele strandpaviljoens kunt u eten, drinken en vindt u beschutting tegen de zeewind. Vijf van de strandpaviljoens zijn het gehele jaar open. Het voormalige vissersdorp staat bol van de leuke horecagelegenheden en winkels. Winkels die veelal ook op zondag open zijn. Ook zou u een gokje kunnen wagen in het casino.

Historische steden als Haarlem en Amsterdam liggen vlakbij en zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Naar de luchthaven Schiphol is het ongeveer 20 kilometer rijden.

Heerlijk fietsen en wandelen in de nabijgelegen duingebieden wordt door bezoekers van Zandvoort volop gedaan. Natuurlijk behoren het circuit en de vele musea tot de trekpleisters van de omgeving. Het geheel vernieuwde Rijksmuseum in Amsterdam vormt voor velen een hoogtepunt.

Beach Club Tien