Bungalow de Vonk, de Krim op Texel

De Vonk Bungalow op Texel

Het best uitgeruste vakantiepark op Texel

Vakantiepark De Krim is het best uitgeruste vakantiepark van Texel en de Waddeneilanden. Hier heeft u alles bij de hand voor een heerlijke vakantie op Texel, zoals een spectaculair zwembad, verschillende restaurants en vele andere parkfaciliteiten!  De klant waardering is niet voor niets 4,5 van 5!

GEZELLIGE BUNGALOW

Ruim vakantiehuis

5 personen kunnen hier comfortabel verblijven

Tuin

De gezellig bungalow heeft een heerlijke tuin

De Krim

De Krim’ is voorzien van vele faciliteiten; een geheel vernieuwd spectaculair zwembad met fantastische glijbanen, een indoor kinderspeelparadijs, een groot outdoor speelterrein, meerdere restaurants, een kapper, een boerenerf/manege, een klimpark, een indoor midgetgolf en lasergame, een café, een supermarkt (met o.a. echt Texelse producten) en fietsverhuur aanwezig.

Het best uitgeruste zwembad op Texel

Vakantiepark De Krim Texel beschikt over vele faciliteiten. Neem een duik in het volledig vernieuwde zwembad met diverse glijbanen. Sla ook eens een balletje op de uitgebreide golfbaan, ga gezellig bowlen met de hele familie of speel een potje tafeltennis. Daarnaast beschikt het park over een spannende Glow in the Dark midgetgolfbaan en indoor lasergamebaan! Daarnaast is er een waar klimpark en kabelbanen om vanaf te roetsjen. Om de omgeving te kunnen ontdekken, huurt u een fiets. U kunt op Vakantiepark De Krim ook bolderwagens, campinggas en kampeerartikelen huren. Hier kunt u zich het hele jaar door op vermaken.

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Diverse waterattracties
  • Glijbaan
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Waterspeeltuin
  • Whirlpool
  • Wildwaterbaan
  • Zwembad voor kinderen

 

Kinderfaciliteiten Vakantiepark De Krim Texel

Op Vakantiepark De Krim hoeven kinderen zich geen moment te vervelen. Zo is er het zwembad, Kinderspeelparadijs, stoere buitenspeelterrein, een speelschip, midgetgolfbaan (met glow-in-the-dark golf), een gamehal met lasergamen en een panna sportveld. Voor de dierenliefhebbers is er een manege en boerenerf. Tijdens de schoolvakantie organiseert een recreatieteam verschillende activiteiten. De activiteiten gaan van een mini-disco tot een goochelshow en voor tieners regelt het animatieteam een gezellig avondje uit. Ontmoet ook Joris Jutter die in de schoolvakanties met de kinderen leuke avonturen beleefd. Of wat dacht u van klimpark Klimmen EnZo op vakantiepark De Krim Texel? Een uitdaging voor jong en oud!

De
Bungalow

Onze bungalow is geschikt voor 5 persoenen, heeft een ruime en zonnige tuin, voorzien van een heerlijke loungebanken een grote tuintafel met stoelen.

Er is parkeerruimte naast de bungalow aanwezig.

de Krim Tuin
Bungalow de Vonk texel
Vakantiehuis woonkamer

WAT VINDEN ONZE GASTEN

“Mooi ingericht en zeer nette bungalow. Voor ons gevoel was de accommodatie onlangs gemoderniseerd.”

Sehr schönes Haus!

Bungalow De Vonk

Vakantiepark De Krim
Roggeslootweg 690
De Cocksdorp/Texel